Ditt reservasjonsdepot

Nedenfor kan du lese hvordan du kan bestille levering, legge til flere strå, forlenge og annullere reservasjonsdepotet

Slik får du levert donorsæd fra ditt reservasjonsdepot

Når du ønsker donorsæden levert, logger du deg inn på vår hjemmeside med brukernavn og passord.

Du kan også fylle ut en manuell forespørsel om levering. Denne sendes per e-post, brev eller faks til Cryos sammen med en kopi av et offisielt identitetsbevis med bilde, for eksempel pass eller førerkort. Donorsæden fra ditt reservasjonsdepot kan sendes til ditt foretrukne helsepersonell. 

Slik legger du til flere strå i et eksisterende reservasjonsdepot

Så lenge vi fremdeles har sæd fra sæddonoren på lager, kan du kjøpe den online og legge den til i ditt eksisterende depot. Kjøpene reserveres på vanlig måte, men her velger du Legg til eksisterende reservasjon under Velg reservasjon. Du betaler bare for én reservasjonsperiode om gangen, uavhengig av hvor mange strå som ligger i depotet og om du kjøper flere strå senere.

Slik kan du forlenge reservasjonsperioden

En reservasjon kan alltid forlenges. I god tid før perioden utløper, sender vi deg en påminnelse per e-post. Hvis du ikke har e-post, sender vi en påminnelse i posten. Denne tjenesten koster 7,50 euro. For rekommandert brev er prisen 15 euro.

Slik annullerer du reservasjonsdepotet

Du kan annullere depotet online ved å logge deg inn på vår hjemmeside med brukernavn og passord.

Du kan også fylle ut et manuelt annulleringsskjema, som må sendes til oss via brev, e-post eller faks sammen med en kopi av et offisielt identitetsbevis med bilde, for eksempel pass eller førerkort.
Du kan velge å annullere kun noen av stråene i reservasjonsdepotet. Når stråene er annullert, får du 75 % av reservasjonsbeløpet refundert (andre avtaler kan inneholde en annen prosent) for stråene som ikke er blitt levert.

Vi er her for å hjelpe deg

Vi hos Cryos ønsker å kunne hjelpe deg og gi deg støtte på veien mot å få barn. Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon. Vi snakker dansk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk, portugisisk og hebraisk.