Donorprofiler med bilde som voksen

Få et inntrykk av din framtidige sæddonor med bilde som voksen.

Har du noen gang lurt på hvordan Cryos' sæddonorer ser ut som voksne? I vårt donorsøk kan du finne utvalgte donorer som har profesjonelle bilder som voksne lagt til på den utvidede donorprofilen.

Donorprofiler med bilde som voksen

På utkikk etter en donor som ser ut som deg eller partneren din?

Vi vet at mange har preferanser med tanke på donorens fysiske utseende. For eksempel om du ønsker å finne en sæddonor som har de samme grunnleggende trekkene som enten deg eller partneren din.

Alle donorer med bilde som voksen har også en utvidet profil med spørreskjema, barnebilde, håndskrevet beskjed, stemmeopptak og en profil for emosjonell intelligens. De er alle ikke-anonyme, noe som betyr at barnet ditt har mulighet til å kontakte donoren senere i livet.

Profesjonelle bilder av sæddonorene

Cryos' donorer med tilgjengelig bilde som voksen har 5-6 fargebilder lagt til på donorprofilen. En profesjonell fotograf har tatt bildene, og bildenes høye kvalitet gjør at du kan studere donorens fysiske nøye.

Tilgang til sæddonorer med bilde som voksen

Du har tilgang til donorer med bilde som voksen i donorsøket. Kryss av for "ja" i nedtrekksmenyen "Bilde som voksen" for å se hele det tilgjengelige utvalget av donorer med bilde som voksen. Profilene er også merket med gull i donorsøket og er lette å kjenne igjen.

Du må kjøpe tilgang for å kunne se bilder av de valgte sæddonorene som voksne. Denne tilgangen gjør at du kan se bildene som er tilgjengelige for øyeblikket. Tilgangen varer i 3 måneder og koster EUR 200 eks. mva. Du kan kjøpe tilgang ved å trykke på bilde som voksen-ikonet til donorene med bilde som voksen i donorsøket.

Nye donorer med bilde som voksen blir lagt til

Et utvalg av Cryos' sæddonorer vil ha bilde som voksen tilgjengelig i profilen. Nye donorer med bilde som voksen blir lagt til donorsøket kontinuerlig. For å se hvor mange donorer med bilde som voksen som er tilgjengelige for øyeblikket, må du bruke donorsøket og innskrenke søket til bilde som voksen.

Merk at donorer som vises på nettsidene våre med en ordinær utvidet profil, aldri vil få tillagt bilder som voksen i etterkant. Så hvis du har kjøpt et strå fra en donor uten bilder som voksen, vil det aldri bli lagt til bilder av donor som voksen i etterkant.

Søk etter donorprofiler med bilde som voksen her.

Merk at personen på bildet ovenfor er en modell og ikke en Cryos-donor.